Geek humor blog

Humor a geekek szemszögéből. Ha szereted az infós, matekos, fizikás poénokat, akkor itt a helyed.

Kommentek

Ajánló

Írj nekünk!

Ismersz egy jó geek viccet vagy történt veled valami, ami a geekek szerint vicces lehet?

Oszd meg Te is velünk!

Írj e-mailt a fogeek@gmail.com címre.

Az internet definiálása az amerikai szenátusban

2010.09.01. 09:20 | főgeek | Szólj hozzá!

Címkék: videó definíció

2006-os hír, az amerikai szenátus kereskedelmi bizottságának elnöke, Ted Stevens nyilatkozik az internetről.

"Az internet nem olyasvalami, amire csak úgy felpakol az ember valamit. Az internet nem egy nagy teherautó, hanem csövek sorozata (a series of tubes)" - mondta erős átéléssel az idős szenátor. Stevens a kijelentéssel egyből bekerült Jon Stewart tévés komikus Daily Show-jába. A műsorvezető nem is annyira a szenátor meglehetősen összefüggéstelen, zavaros mondandóját tartotta nevetségesnek, hanem azt, hogy többek között ez az ember dönt a net sorsát hosszú időre meghatározó törvényjavaslatról, miközben nyilvánvalóan gőze sincs arról, mi az az internet. Vagy ha van is, képtelen elmagyarázni.

"És ha nem értik, hogy azokat a csöveket meg lehet tölteni, és ha megtelnek, amikor az ember beteszi az üzenetet, vonalba kerül, és akkor bárki más késleltetheti azzal, hogy a csőbe irdatlan mennyiségű anyagot, irdatlan mennyiségű anyagot tesz." - így a szenátor.

"Épp a minap szereztem egy [!] internetet" - példálózott a beszédben Stevens, aki nyilván azt akarta mondani, hogy kapott egy emailt. "A stábom elküldte péntek reggel tízkor, és csak tegnap kaptam meg. Miért?"

"Talán azért, mert úgy tűnik, lószart se ért a számítógépekhez és az internethez, de ez rendben van - végül is az ő feladata, hogy szabályozza a netet" - válaszolt a kérdésre műsorában a humorista Stewart.

A videó: 

The Daily Show With Jon Stewart Mon - Thurs 11p / 10c
Headlines - Internet
www.thedailyshow.com
Daily Show Full Episodes Political Humor Tea Party

 

Az eredeti cikk az index.hu-ról: itt olvasható

A bejegyzés trackback címe:

https://geekhumor.blog.hu/api/trackback/id/tr492263708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása